Feb 9, 2007, 8:18 PM

За мен си... 

  Poetry
1109 0 32

За мене беше ти искрата.

Звездата също беше ти.

Усмивка беше. И сълзата,

що в моите очи блести.


За мене беше капка свежест.

Красиви пролетни цветя.

За мене беше полъх нежен,

що гали ме във утринта.

 

За мене беше лъч във мрака.

И сянка в жаркия ми ден.

Вълшебство, страст и много обич.

Във миг чудесен, споделен.

 

За мене беше... и сега си.

Зова те с нежни имена.

Прекрасна си! И те ОБИЧАМ!

Родена си за Любовта!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??