Mar 17, 2013, 10:58 AM

За мен те искам... 

  Poetry » Love
508 0 1

Мразя как те искам, а пък зная -
не делим със теб една луна -
ти имаш мене, имам аз безкрая
и те откривам само във съня. 

 

Разбираш ли, когато те погледна,
не търся друго. Вярвам в чудеса.
След теб оставам като извор леден -
замръзнала живителна вода.

 

И в бяг се спускам, скривам си сърцето,
защото то не спира да крещи.
Потрепвам в страх, протягам си ръцете -
ако не ги поемеш, ще боли...

 

Намразвам всеки миг, ако те няма,
но всъщност мразя цялата омраза!
Не искам нищо, само да сме двама!
За мен те искам! Ето, казах го...

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??