Apr 9, 2007, 1:07 PM

За миг наслада 

  Poetry
1070 0 3
Там някъде има ръце,
които искам да докосна,
някъде има очи,
в които искам да проникна,
устни, за които мечтая.
Има човек,
с който искам да бъда
и тава си само ти!
Нощта е в пълният си блясък.
Милиони искри изпълват въздуха.
Само един миг ни дели,
от пълната наслада.
Ето, че се отрони
и последната прашинка
от пясъчният часовник.
Сърцата са гореща жарава.
Още малко и ще избухнат.
Да, да, ето че стана.
Такава е любовта -
взривява душите и сърцата!
Нощта ни чака.
Още секунда и
ще разберем що е
блаженство и огнена
страст!

© Виктория All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Такава е любовта -
    взривява душите и сърцата!
    Нощта ни чака.
    Още секунда и
    ще разберем що е
    блаженство и огнена
    страст!"

    Поздрави за хубавия стих, Виктория!!!
  • Взривоопасно
  • Страстно истинско!
    Браво!
Random works
: ??:??