May 1, 2011, 5:12 PM

За моето слънце 

  Poetry » Love
3326 0 1

Като слънце ти огряваш моя ден
с нежни лъчи галиш моето сърце
прекрасни чувства будиш в мен
 в мига щом зърна твоето лице


Ти по-невинна си от цвете
 от пеперуда по-красива
 по-прекрасна си от двете
 обичам когато си щастлива

Обичам устните ти да целувам
да те притискам силно в мен
обичам и на теб да се любувам
 без да спирам всеки ден


 Не спирам и за миг да те бленувам
 искам да хвана твоите ръце
 да те погледна в очите които всяка нощ сънувам
и да ти кажа: Обичам те!


© Димо Стойчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??