Oct 22, 2010, 7:29 AM

За моя братовчед Мартин, той ми е най-любим! 

  Poetry » Other
1144 0 1

Имам си аз едно момче.

То ми е много на сърце.

Като малки с него правехме безброй бели.

Играхме, пяхме и се много смяхме.

Но замина надалеч да следва. Уви.

И остави своите сестри да тъгуват в черните нощи

на Софийските покрайнини.

На Черноморието сега сам стои,

учи за кораби и реки.

Мартин му е името - Гордост наша си ни е сега.

И обичаме си го от душа!

© Надя Донкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??