Jun 25, 2007, 12:43 PM

за нас... 

  Poetry
560 0 2
По старата потъпкана пътека
аз и ти сами вървим.
Гори в нас все старата надежда,
че ще простим и продължим.
Сега сме аз и ти, сами в света,
но кръговратът продължава, невъзмутим!
А край нас ураган от чувства.
Вървим, премисляме, мълчим.
Не забелязваме дори дъжда,
за предишните целувки разплакан.
Каза - не ме виниш за изневярата,
светът във мен е толкова объркан.
Прекалено горд ли си за откровения,
че всъщност не си бил по-съкрушен.
Нали бях за теб любов бленувана,
сега изглеждаш безразличен...
Не остана ли въглен жар в твоята душа,
или те оставих напълно празен, ограбен.
Нямаш вече сили да се влюбиш в любовта,
оставила те наранен, клон прекършен.
Сливаше два свята старата магия,
сега е само плач неизплакан,
                              разбит блян,
                              изстинал плам
и тази вечна надежда
за втори дубъл от горчиво-сладката тъга...


П.С.:Аз и ти завинаги,напук на болката!  (10.02.2007)

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??