Oct 19, 2008, 6:09 AM

За него 

  Poetry » Love
885 0 6

Разминавахме се дълго време,

бягахме един от друг.

Износихме си свойто бреме

и ето ни отново тук.

 

Сега сме весели, щастливи,

смеем се като деца,

отдавна не сме си вече криви,

 а напротив - със усмихнати лица.

 

Очите му са все така красиви,

моите - грейнали слънца.

Тук сме ние двама и

бленуваме за бъдещи деца.

 

Ще сме заедно до гроба, зная,

той искрено ми обеща,

за друго не мога да мечтая,

освен за бъдещ дом с нашите деца.

© Алина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??