Sep 30, 2008, 7:23 AM

За него 

  Poetry » Love
528 0 2

                     За него


Ти сърцето ми открадна
по най-изтънчения начин.
Разби го, после ми го върна
разпръснато на хиляди парчета.
Но знай, че болката ще мине,
останките от него аз ще събера,
парченце по парченце ще ги залепя,
болката в любов ще се превърне
и на друг сърцето си ще подаря.
Но белези по него ще останат,
това ще бъдат спомени от миналите дни,
но времето лекува всичко
и спомените ми ще заличи.
И когато аз след време пак те срещна,
ще те подмина с гордо вдигната глава,
и остра болка в сърцето си ти ще усетиш,
че изгубил си, изгубил любовта.

© Лилия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??