Oct 19, 2007, 8:21 AM

За нищо нямаме вина 

  Poetry
872 0 16
За нищо нямаме вина -
за поривите споделени,
за хубавото между нас
във миговете откровени.

И никой няма да ни съди,
че с теб, дори и разделени,
отново заедно ще бъдем
във мислите си съкровени.

За нищо нямаме вина,
но все пак мъничко боли ни.
И аз със сигурност не знам
на себе си ще си простим ли...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??