Oct 16, 2007, 10:06 AM

За нищото... 

  Poetry
473 0 8
Винаги съм знаела,
                                  че нищото е нещо!

Винаги съм искала
                                  да се доближа близко!

Без дори да съм го виждала,
                                  не зная да е грешно!

Без дори да съм помислила,
                                  това нищо... да е всичко!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??