Jan 31, 2010, 6:56 PM

За обичане почти невъзможни 

  Poetry » Love
722 0 4

http://www.youtube.com/watch?v=yEx7FAXJsWI



А как... Как те усещам, аз си знам.
Аз имам радар за тези, сложните,
проблемни, изгубени, без душа
и за обичане почти невъзможни.

И как... Твоето е от онези сърца,
чийто пулс почти не се усеща,
и твърде черна ви е нощта,
и сами сте си врагове насреща.

И губиш се нощем между завивките,
и между хилядите си кошмари.
И търсиш си причина да не те искам,
и искайки ме, ме отдалечаваш.

И аз съм черна. От тебе по-черна.
И не виждам тези, които спят спокойно.
И аз не дишам, припадам безверна,
но за нормалните. С себеподобни раждам се повторно.

Oбщо двамата и за половин душа не събираме,
но аз съм още паранормална на усещане.
Спи. Аз пазя каквото с теб имаме.
И малко е. Но аз ще го превърна в вечност.



31.01.2010г.
гр. Сан Фернандо

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??