Feb 13, 2009, 3:22 PM

За Пенелопите и другите... 

  Poetry
709 0 14

Дълго невидЕни очи

се забравят...

( значи за кратко от съдбата

са ти отредени ).

Дълго се мислих за Пенелопа,

а как за кратко

дойде освобождението.

Дълго отглеждах си радост

и не за кратко

ще остане във мене.

Защото...

"той ми каза,

аз го предчувствах

и се случи..."

А не съм видяла

очите му...

още...

 

 

 

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??