Mar 12, 2008, 8:18 AM

За песен роден е денят 

  Poetry » Phylosophy
733 0 24

За песен роден е денят,

мечтата - да има крила...

Какво е без обич светът?

Какво е без цвят пролетта?

 

Със майчина грижа над нас

космическа мъдрост ли бди?

Да вярваме в звездния час

на нашите земни съдби...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??