Aug 7, 2012, 10:51 PM

За пет минути кеф 

  Poetry » Humour
509 0 2

(из цикъла "Вицове в рими")

Приседнали във парка на сянка в този пек
бай Пешо и бай Мето обсъждат битието,
пак бистрят политика, живота си нелек
и чат-пат се закачат с мометата. Бай Мето

внезапно сръчква Пешо и вика му; „Гле`й, гле`й,
каква мадама само!”. С походка на кралица,
по минижуп и блузка, огромен бюст люлей
пред тях страхотна мацка – безспорна хубавица.

„Ех, наборе, да бяхме по-млади...гле`й, картина –
мърмори замечтано – виж дупе, бюст, релеф...”
„Ти луд ли си бе, Мето, четир`десет години
стаж искаш да загубиш за пет минути кеф!”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??