Разнородна, нестройна тълпа
броди в хаоса и го руши...
С притаени надежди в сърца
днес осъмват лъчисти души.
В мрака скитат, препъват се, стават...
Като милост прегазват света.
Даром радост и любов раздават –
неистово нужни на тази земя.
© Плами All rights reserved.