Aug 10, 2017, 8:00 PM

За Принцовете и Принцесите 

  Poetry » Humour
676 5 7

 

Короната е тежка, мили мои.
Принцесите се раждат пепеляшки.
Живеят си в панелните покои,
кюлотите смениха ги със прашки...

 

Принцесите не са като от приказки
и принцовете станаха без косми,
а битките с комплекса им, психически,
превръща ги в обидно прости...

 

А вие сте родени за Кралици!
Красиви сте от истинска любов.
Не се залъгваме, че сте девици.
Жената е тъй скучна без порок...

 

Така ми се прииска да се върнат
ония носталгични времена.
Принцесата щом Рицарят я зърне,
дори на коня спира му дъха...

 

Защо са ви притрябвали корони,
когато сте красиви и без тях.
Една Принцеса само с шнола,
добрият Принц я иска и така...

 

Та, исках само да ви кажа,
на приказки за кралските особи,
че всичко ще е толкоз маловажно,
щом Принцът по душа е болен...

 

Danny Diester
21.07.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??