Jun 2, 2006, 8:57 PM

За първата болка 

  Poetry
586 0 2

Силна болка.
Тресе се тялото.
Времето се върти.
Всичко пропада.
Силна болка.
Не спира за миг.
Време, крясък,
В едно се сливат.
Няма почивка за болката.
Няма причина за болката.
Момичето се е свило
В ъгъла, на земята.
За миг поглежда,
Вижда стената.
Вижда.
Вижда.
Добре!
Дайте одеало!
- Не, не и болници!
- За пръв път ли е?
- За пръв път толкова силно.
- Добре. Хвани ми ръката.
- Не исках да става така.
- Да, по дяволите! Знам.

 

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??