Jul 3, 2013, 11:09 PM

За разбито сърце никога светът не спира 

  Poetry » Love
635 0 3

О, скъпа, за разбито сърце никога светът не спира.

Просто ставаш, изтупваш се, дишаш отново и това е.

Никой не може да го промени и никой не го разбира.

Няма да те лъжа - болката ще продължи да дълбае.

 

Честна ще бъда - няма да мине. Просто ще свикнеш.

Ще става по-лошо, но няма на къде да отиде после.

Знам, че боли, но запомни - не е грешка да обикнеш!

Не вярвай, че това е краят. Прекалено млада си още.

 

Виж, недей ги слуша като ти казват да се стягаш!

Повярвай, правилният начин е да страдаш. Те бъркат.

Запомни, че от болката никога не можеш да избягаш.

Не се бори сега. Отпусни се и я остави да те човърка.

 

Сама ще проумееш някога, че твърде далече стигна.

Гледайки се, нещо ще промениш. Няма вече да умираш.

Капка кураж, после две и три в теб ще се надигнат.

Сама. Защото за разбито сърце никога светът не спира.

© Диляна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви изключително много. И се радвам, че съм трогнала някого.
  • Откъде знаеш толкова за болките, момиче? Нима още отсега те е задълбала! Пази се! Ще има още много, но аз не ти ги пожелавам! Млада си и заслужаваш само щастие! Усмихни се, бъди щастлива! Аплаузи за великолепния стих!
  • Много ми хареса! Поздрав!
Random works
: ??:??