May 25, 2007, 8:08 AM

ЗА СБОГОМ 

  Poetry
533 0 3

Раздялата боли и сякаш в мен е празно.
За сбогом очите нежно се прегръщат.
Изгубих те, а не знаеш как ми трябваш.
Дали без теб ще съм отново същата?

Изгубих те и нямам сили да повярвам,
че утре ще се усмихне слънцето щастливо,
че времето превръща всяка болка в стара.
Не мога! Шептят сълзите ми. Умирам!

Изгубих те! Лицата плахо се усмихват.
За сбогом ръцете тихо си мълвят.
Глупачка съм! Дори не съм и искрена,
че след тебе дълго две очи болят.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??