Aug 31, 2007, 12:25 AM

За сбогом 

  Poetry
642 0 6
Изпий сълзите ми като награда
за чувствата от теб несподелени.
Изпий ги наведнъж, да ти остане
горчив вкуса от болката солена.
Ръцете ми вземи, и без това изгарят
в копнеж за допира до твойта кожа,
вземи ги, те да обичат знаят,
и сам се прегърни със тях, щом можеш.
Сърцето изтръгни ми от гърдите,
да имаш нещичко от мен за спомен,
и къс по къс захвърляйки мечтите,
от мен тръгни, за първи път бездомен.

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??