Nov 19, 2012, 10:36 PM

За слънцето 

  Poetry
600 0 6


Нощем,

когато луната е брошка

върху дрехата вечерна

на небето,

в което звездите

са инкрустирани усмивки

на птиците,

цветята тъгуват

за слънцето.

 

А аз –

за теб.

 




Нощем,
когато луната е брошка
върху дрехата вечерна
на небето,
в което звездите
са инкрустирани усмивки
на птиците,
цветята тъгуват
за слънцето.

А аз -
за теб.


Прочети още: http://www.stihovebg.com/Poeziya/Lyubovna/Za-slantseto/164024.html#ixzz2CbCUDG8q

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??