Jun 28, 2013, 9:06 PM

За споровете 

  Poetry » Civilian
282 0 0

Езикът ми е остър, не отричам!

Не давам мир на моя опонент.

Аз в чуждата паница не надничам,

не давам да надничат и над мен!

 

Аз в споровете често се увличам,

не мога чувствата си да сдържа,

но към споровете аз не тичам...

Аз предпочитам да се разбера!

 

Не бягам и с подвитата опашка...

Не искам никой да ме съжали!

Като товарен влак да ме залашкат

и да покажа, мен че ме боли!

 

И затова аз петдесет години

не съм показвал, даже у дома,

как пиша свойте песни и доктрини,

претеглях всичко само във ума!

 

Аз винаги съм бил амбициозен,

преследвал съм престъпника до крак!

Със чуждите талиги, не съм возен...

Не давам да ме правят на глупак!

 

  15.10.2011 г.  София

 

 

 

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??