Apr 29, 2009, 9:10 PM

За теб 

  Poetry » Love
732 0 0

Обичам те - нека всички са наясно
и няма лесно да се отървеш от мен, 
в живота ми си нещото най-свястно
и ще се боря всеки следващ ден.

Пристигаш с първата роса
и усмивката ти пак лекува моето сърце
и пръсти вплиташ в моята коса,
цялата ми обич - държиш я във ръце.

Нежният ти допир и погледът свенлив -
потръпва тялото ми от наслада 
и в този приказен момент красив
чувствам, че за мен си най-голямата награда.

© Камелия Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??