За Теб
Сънувам те!
Отварям очи и търся те!
Вдигам телефона и чувам те!
Жадувам те!
Говоря за теб!
Мълча без теб!
Живея за теб!
Умирам без теб!
Искам те!
Затварям очи и виждам те!
Вървя по улицата и следвам те!
Обичам те!
© Весела All rights reserved.
Обичай!