Feb 14, 2013, 11:03 AM

За Теб 

  Poetry » Love
821 0 4

Обичам те... две думи само,

а целият ни свят във тях е сбран...

Обичам устните... сърцето ти голямо...

И твоя съм - до край, любими - знам.

 

А знаеш ли, че силното ти рамо,

за мене е крило, за полет див,

че с всяка ласка, в мен рисуваш утро,

желание за красота, любов и стих.

 

В най-нежните ти думи се откривам,

усмивката ти пали в мен искри...

И тръпнеща, с душата ти се сливам,

а пламъкът във мен за теб гори.


С. Кръстева

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??