May 15, 2010, 11:12 AM

За теб 

  Poetry » Love
526 0 0

 

Обичам те, но себе си обичам повече...

Затова сега си тръгвам -  Сбогом...!

Затова не чакам нищо повече...

а само свеждам  моя поглед...!

 

Обичам те. A бях ли искренна...?

Да, бях... до болка, знаеш това...

Но не видях във всичко смисъла...

А  само  дълга  самота...

 

Обичам те и вече липсваш ми...

сама обрекох се на това.

Боли от тази грозна истина!

Боли от тази самота...

 

Обичам те... Да, знам, че искаш ме...

За колко време - това не знам...

Обичам те, но се страхувам... Тръгвам си...

Обречена да съм сама...!

© София All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??