Jul 14, 2012, 10:43 AM

За теб 

  Poetry » Love
996 0 4

За твоя вкус

имам движения с бедра,

стрелба с очи

и взрив.

© Дария Балабанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??