Продължавам да вървя по пустата земя
продължавам да вървя с наведена глава
Облаци мрачни са надвиснали над мен
продадох си душата за да бъда с теб за ден
Но слънцето залезе част от мен умря
пълен мрак обзе моята полумъртва душа
Сякаш съм призрак бродещ по улица тъмна
бих дал всичко само да те върна
Луната за пореден път уби моя сладък ден
а ти все бягаш по далеч от мен
Аз разкъсах своите дрехи и скочих във реката
намерих си смъртта но и любовта на самотата
© Алистър Кроули All rights reserved.