Mar 11, 2011, 7:56 PM

За теб 

  Poetry » Other
702 0 1

                                        на   tanq-pz


Виж, приятелко, небето,
слънчице прокрадва се от там,
скоро ще ти стопли то сърцето,
ще си пак щастлива, знам.
Зимата ще си отиде,
ще поникнат дъхави цветя,
с пролетта отново ще обикне
някой твоята душа.
И ще стане светло, ясно,
ще сложиш розовите очила,
всичко ще е пак прекрасно,
ще си най-щастливата жена.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??