Sep 20, 2012, 12:33 AM

За теб 

  Poetry » Love
1136 0 1

Птиченцето на късмета кацна на моето рамо.

Това беше ти.

Но то кацна веднъж само,

преди безвъзвратно да отлети.

 

Дните, прекарани с теб са награда

за тежкия положен труд,

 да стоя далеч от теб, зад желязна преграда

и да не чувам ни глас, ни звук.

 

Толкова сме близо

и толкова далеч.

Защо трябва да е толкова трудно?!

Въпреки всичко аз ще те обичам веч!

 

© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Доста познато чувство. Когато бях колкото теб и аз изпитвах такива чувства непрекъснато.
Random works
: ??:??