Aug 19, 2010, 7:45 AM

За теб... 

  Poetry » Other
527 0 0

тръгни към безкрая, където

чакат те безброй чудни неща!

поискай да полетиш, само с поглед

да обиколиш света! поискай в ръцете си

онова, което не можеш да имаш!

достигни всеки връх, накарай сърцето

си да почувства сладостта! в пепелта захвърли онова,

което отдавна наранява те! искай и ще имаш!

устоявай целите си, бъди себе си! няма нищо по-хубаво от това

някой ден да се видиш на върха! да почувстваш, че живееш!

да докажеш себе си!

 

© Станимира Попсавова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??