Oct 17, 2013, 11:27 AM

За теб 

  Poetry » Love
518 0 1

За теб 

 

Едва ли за някого съм писал

по-хубави от тез слова,

едва ли съм Обичал аз някого така!

Ти си нежна - но велика,

ти си гордост и утеха

тез пламенни слова - за теб са!

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??