Jan 18, 2014, 7:39 PM

За теб 

  Poetry » Love
630 0 0

Когато имаш нужда от мен, аз ще бъда там.

Когато се чувстваш наранен, знай, че не си сам.

Ще те чакам и в нощите студени,

както и в дните от слънце озарени.

 

Нарани ме, аз ще се оправя,

разплачи ме, всичко ще забравя.

Тръгни си, аз пак ще те обичам.

Остави ме. Ще ми липсваш, не отричам.

 

Искам щастлив да бъдеш ти,

да сбъднеш своите мечти.

Аз отново сама за теб ще тъгувам,

че не ме боли няма да се преструвам.

 

Ти върви и бъди щастлив,

но пази спомена за мен жив.

Аз винаги ще те чакам, знай.

Ще те обичам аз докрай.

© Симона Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??