May 3, 2015, 3:48 PM

За теб 

  Poetry
438 0 0

Аз живея и пея

и стихове пиша

тъй както умея.

 

Животът за нас 

всичко бих дала

ръка към теб

да протегна и хвана.

 

Теб да погледна 

и очите да зърна

как гледат към мене

с любов и мечти.

 

 03.05.2013 год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??