Feb 29, 2016, 6:21 PM

За теб 

  Poetry » Love
567 0 7

За теб е трудно някак да се пише..

Как бих могла,

когато имах само два, три мига

другото е самота.

 

Някога вървял ли си напред,

а мислите ти все назад да водят?

Напред вървиш, пълзиш назад,

молейки за нечии окови...

 

Усещал ли си как се свлича кожата ти?-

в краката ти да лепне, като кал.

Долавял ли си аромат на погледи,

виждал ли си във очи печал?..

 

Усещал ли си болката на голото ти тяло?..

Единствен лек, сълзата е мехлем,

където падне тя лекува рани

и татуира те навсякъде по мен!!!

 

 

© Нони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??