Apr 8, 2006, 10:15 AM

За Теб 

  Poetry
842 0 8
Пусни капка кръв
да тече надолу
да събере сълза гореща
и да мине
под венчалния олтар
на моето видение
в което търся
своето спасение

За Теб

Върни пътеката обратно
по която крачех
аз със теб
за да може
да разкажем и на други за това

Погледни нагоре
в слънцето горещо
и мисли за мен
който стои смирен
пред теб в мъглата

Докосни реката
в която къпех
мойто тяло
и трепери със мен
в този свят застанал
прав пред нас

Посрещни нощта прохладна
както правех го и аз
и разбери звездите малки
които падат за нашата любов

И тогава този свят не ще устои на младостта с която ни дари

© Борис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??