Jan 27, 2021, 4:52 PM

За теб 

  Poetry
257 2 6

Не търси от мене опрощение,
не ме вини за моята омраза.
Цял живот ме пи за забавление
... и в играта си ме смаза.

Събираше в тебе сълзите ми
и после ме давеше в тях.
Убиваше с поглед мечтите ми,
но въпреки тебе - живях.

Сега ли ще ми шиеш раните
и ще ми говориш за смирение.
Ти имаш още кръв по дланите.
Моята болка е твое творение.

Но вече късно е да сваляш луната,
и вече късно е да скубеш косите си.
Дори да изгниеш до кости в земята,
никога нямада изкупиш вината си.

© Бисерка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??