Sep 25, 2008, 6:57 AM

За теб 

  Poetry » Love
1407 0 2
Толкова е просто, аз от тебе искам
до мене ден и нощ да те притискам.
Няма да те имам цял живот назаем,
така просто не мога да изтрая.
Теб обичам най-много на този свят,
само ти можеш да заситиш любовния ми глад.
Ти си всичко, от което имам нужда.
Искам твоя глас всяка сутрин да ме събужда.
Искам с тебе да прекарам цял живот.
Било то на улицата, било в най-луксозния имот.
Искам ти да си до мен
всяка нощ и всеки ден.
Моля те, откликни на моя зов!
Изпитай с мен нещото, наречено любов!
За тебе аз мисля ден и нощ.
Мисля с цялата си мощ.
За мене ти си слънце, за мене си луната.
За мене ти си залеза, за мене си зората.
Сърцето мое само теб обича
и всяка друга то отрича.

© Георги Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ммм не съм голям фен на римите на всеки стих, но като идея, обяснение и чувство, стихотворението ти е добро на две места според мен си използвал думите просто заради римата, ама това на всички ни се случва :D ( за имот и за " мисля с цялата си Мощ" говоря )
    Поздрави, Георги :*
  • Хубаво стихче
Random works
: ??:??