Oct 11, 2011, 11:26 PM

За теб изгарям 

  Poetry » Love
1111 0 1

За теб изгарям

 

Поемам дълбоко дъх и продължавам,

на желанието отново се отдавам.

Сълзи горещи лицето ми изгарят,

а едни очи душата ми в пламъци оставят.

 

Молещи ръце към теб протягат се,

но само хлад усещат те.

Влажни устни, нежно докосват те,

ала и те от мраз сковават се.

 

Като треперещ лист със студа се боря,

поредната си гореща сълза, за да те стопля, роня.

Нестихващата снежна буря е мой враг,

за теб, дори да падам, ще ставам пак, и ПАК!

 

Но пред твойта ледена крепост безсилна оставам,

на колене със страст неугасваща в краката ти падам.

Безпомощна, с последни сили те прегръщам

и усещам как безмилостна студенина ме обгръща.

 

Но не мога да се предам. Ще продължа, и продължавам,

няма да спра от огъня и топлината си да ти давам.

Обичам те, искам те, не мога и няма да избягам,

все още тъй силно горя… за ТЕБ изгарям!

© Памела Младенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??