Jul 17, 2021, 11:52 PM

За теб се моля аз на кръстопът... 

  Poetry » Love
539 2 8

За теб се моля аз на кръстопът -

да тръгнеш ти към вярната посока,

да ти подскаже нежната ти гръд,

да имаш вяра в любовта и в Бога.

 

Не оставай в мрака този път

и дълбоко да боли дори

новото начало избери...

Тук не свършва никога светът.

 

Трудно е, но мила, намери

силата, която да те води.

И след тъжни нощи пак зори

ще даряват обич и мечти.

 

Винаги ще има утре - там -

е надежда и живот със плам.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??