May 28, 2012, 11:27 AM

За теб сърцето е живяло 

  Poetry » Love
912 0 1

ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО Е ЖИВЯЛО

 

Ти мислиш, че ще спра да те обичам?

Но не мога... Не мога да предам сърцето!

То цял живот за тебе е копняло...

Тебе търсило, за теб живяло!

 

Знаеш ли? Може и да си далеч,

но винаги си бил в сърцето ми.

Там, в ъгълче, запазено за теб -

място винаги ще има!

 

Още ли си мислиш, че ще те забравя?

Нима не си разбрал?

Сърцето мое ти вземи ми...

Не! Всъщност аз сама ще ти го дам!

 

Дарявам ти го с препоръка...

Гореща обич в него има много...

Поставям ти една заръка...

Пази го... Наранявано достатъчно било е!

Катя Михайлова

© Катя Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??