Mar 27, 2013, 2:40 PM

За тебе, братче 

  Poetry
1620 0 1

Благодаря ти, малки братко,
че те има, че до мен си тук.
Обичам, когато ме наричаш батко,
дори да правиш ми напук.

 

Преди все исках да те пазя.
А ти порасна, че и ме задмина.
Но знам - ни ти, ни аз ще лазя
и насреща ни да са седмина.

 

Благодаря ти, че подкрепяш ме.
Дори в глупавите планове,
двамата, които заедно кроиме
и в искрените, чисто мои блянове.

 

Обичам как разбираш
моя поглед - в усмивка и в тъга.
Обичам даже, че не спираш
да ме дразниш - просто ей така.

 

Обичам те и много си за мен.

Та как иначе, като ми подражаваш.
Затуй желая ти, братле,
честит рожден ден!
С усмивка мечтите си да осъществяваш!

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Подражава в маниери и държание предимно и в друга артистична сфера - танците. =]
    Но пък, всеки ден ме изненадва. И все още не смея да нарека себе си поет...
    Благодаря!
Random works
: ??:??