May 17, 2009, 8:08 AM

За тебе, мамо 

  Poetry
554 1 1

      За тебе, мамо

Днес е твоят ден!

Букет от есенни цветя

ще кичи твоите гърди.

На този ден усмивката мигали

грижовните ти майчини очи.

Какво ли аз да ти даря? Не знам.

Но те целувам с уважение.

И чиста обич в този ден голям

ти подарявам с преклонение.

Прости за всичките ми грешки, мамо.

И за среброто в твоите коси.

Единствено майката зная

може всичко на детето да прости.

Щастлива съм, че мога да те имам

в трудни и радостни дни.

Обичам те!  И ти желая

жива и здрава да си!

Честит рожден ден, майче!

 

 

 

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??