Aug 25, 2013, 5:37 PM  

Преходни години 

  Poetry » Civilian
422 0 2

За това ли всичко беше?
Вместо животът ни да е успешен,

вместо държавата да просперира -

нов клошар навън умира.

Вместо нормално да живеем -

животът ни тежък е и линеем.

Вместо благоденствие за народа -

в държавата командва октопода.

Той все още го тъпче и го мачка,

злото среща се на всяка крачка,

политиците от проблемите ни абдикират,

а хора от глад продължават да умират.

От това се аз гнетя и страдам,

народе, искам аз да ти помагам,

нека животът ни е спокоен,

нека е хармоничен и достоен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??