Jan 30, 2016, 11:02 AM

За тридесет сребърника 

  Poetry » Phylosophy
274 0 0

Най-голямото

добро, разменено за

сребро, е ЛЮБОВ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??