Ще съм винаги засмяна,
дори, когато ми е тъжно,
това е моята промяна,
това е новата ми същност!
И нека слабите завиждат,
че аз обичам да живея
и с думи нека ме обиждат
да бъда друга не умея!
Аз усмивки ще раздавам
и да остане ми едничка,
ръка приятелска ви давам,
не ме мислете за лунатичка.
По-бедна няма аз да стана
дори да дам си и сърцето
аз искам тука да остана
.......................................
засърбя ме май нослето:):):)© Людмила Нилсън All rights reserved.
Със усмивка приятелство се изковава!