The work is not suitable for people under 18 years of age.
Властожадни много – колосална гмеж
бъка, но властта докопва я един
екземпляр от тази алчна гнусна леш...
казах аз във спор с улегнал господин.
Калпави актьори върху тази сцена
плюят се, играят жалък водевил,
но накрая виждаш, че сме унизени
ние, че отново пак е победил
някой от потока, с нищо по-достоен
от тълпата жадни за пари и власт.
Тъй в потока сперма бързат многобройни
сперматозоиди, но нищожна част
до целта достигат и във яйцеклетка,
зная, че накрая винаги един е,
който се навира. Тъй че в крайна сметка
изводът е ясен, драги господине,
когато ти пред урната избираш
кой коч да води жалката ни ферма,
е все едно под лупа да се взираш
в петно разлята мътнобяла сперма.
© Ангел Веселинов All rights reserved.