Jan 16, 2009, 3:25 PM

За яйцата, стачката и... деколтето 

  Poetry » Humour
599 0 8
Жена ми искаше яйца,
две само нямало да стигнат...
Вземах пазарската торба
и хукнах право в магазина.
Но ето, че и там беда.
Кокошките били във стачка.
"Няма никъде в града!"
Намигна яка продавачка.
"Защо намигаш, бе мадам?
И гледаш право в панталона?
Не знаеш ли какво е срам?"...
Овиках сочната персона...
Жена ми тъй се разлюти:
"Яйца те пратих да намериш,
а ти се връщаш със мечти
и в деколтето ми се дзвериш!"


© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??