Apr 10, 2008, 8:07 AM

Заблуден 

  Poetry » Other
588 0 0

 

Ще те издигна от пепел.

Мечтани форми ще извая,

навел глава,

тежко отпуснал ръце,

коленичил в прахта!

Ще те нарисувам от въглен -

очите в миналото гледащи,

без устни ще те оставя

и лицето ти ще е тъжно.

Ще те запаля с жарта,

живей от моя огън, спомен и болка!

 

Пресъздавам те - моя идеал!

Ще ти покажа забравена истина:

с поглед пълна чаша пресушена,

животът от останките чужди,

денят - нощта чакащ, заспиват в едно.

Тихите думи, душа крещи на глухото, и

отражение на непознат в огледалото!

 

 

 

 


17.02.08. TuH4eTy

 

© Тина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??