Ще те издигна от пепел.
Мечтани форми ще извая,
навел глава,
тежко отпуснал ръце,
коленичил в прахта!
Ще те нарисувам от въглен -
очите в миналото гледащи,
без устни ще те оставя
и лицето ти ще е тъжно.
Ще те запаля с жарта,
живей от моя огън, спомен и болка!
Пресъздавам те - моя идеал!
Ще ти покажа забравена истина:
с поглед пълна чаша пресушена,
животът от останките чужди,
денят - нощта чакащ, заспиват в едно.
Тихите думи, душа крещи на глухото, и
отражение на непознат в огледалото!
17.02.08. TuH4eTy
© Тина Всички права запазени